Защо LORRETI?

Често чуваме “LORRETI е само за ценители”.

Това е точно така. Ето какво ценят нашите клиенти:

 • Безплатната доставка за 24 часа
 • Луксозното преживяване без капка риск
 • Лесното и безпроблемно връщане
 • Половината месец за размисъл вкъщи
 • LORRETI изглежда по- добре на живо
 • Топ българско качество без еквивалент на пазара

А ти, #ЦЕНИТЕЛ ли си? Оцени себе си високо с LORRETI.

LORRETI - Кауза, следвана неуморно. Безспирен труд и сълзи от благодарност в клиентските очи, даващи смисъл на всичко. Сила, извираща от любовта.
Те са майка и дъщеря, които създават модна история. Главната цел, която създателките на
LORRETI са поставили и надграждат всеки ден, е да оставят следа във всеки Ваш празник! 

Следа от всяка доволна клиентка, направила LORRETI част от своя важен ден, за да го превърнат те в НЕЗАБРАВИМ !

МИСИЯТА: АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ! 

Знаем колко важен е #Балът за всяка от една Вас! Това е първото важно събитие, първото обличане на oфициална рокля.

Събитие, в което именно Вие сте главната героиня и което никога няма да се повтори! Всички погледи ще са насочени към Вас. Време е да покажете най- големия блясък, на който сте способна.

Новата колекция Абитуриентски рокли 2022 на LORRETI е точно такава – звездна. Изпълнихме всяка нишка от нея с емоция, която предаваме на Вас, за да се превърнете в истинска “Кралица на бала: #LorretiQueen” !

ПРОДУКТЪТ

Ние не следваме поредните измислени трендове, а създаваме БЪЛГАРСКИ продукт, който е на световно ниво. От търсенето на перфектния плат - до конеца, с който да бъде прошит, всеки дизайн от Колекцията на LORRETI преминава множество тестове от технолози, гарантиращи безкомпромисно качество на крайната визия!

Освен визуално изпепеляващият дизайн, допирът до официалните ни модели е несравним за сетивата. Комфорт е ключовият фактор в Официалната колекция на LORRETI. Подбираме най- добрите premium материи - залагаме на най-висок клас сатенирана коприна, италианска дантела, както и безпрецедентни вариации на тъкани, които са най- новото попълнение на Българския моден подиум.


На Вашето внимание представяме: новите ни Официални рокли под формата на сетове от две части! Комплектите включват: горна част бюстие + отделяща се пола.

Освен дългите поли, създадохме и къси двулицеви (с лице от тюл или тафта- клиентът сам избира!), за да осигурим ДВОЙНА визия за Вашия празник на цената на ЕДНА официална рокля!


Защо положихме това усилие? За да РАЗБИЕМ СТЕРЕОТИПА, че „официалната рокля се облича веднъж и после събира прах в гардероба“! И успяхме. Разделени, горните и долните части могат да се съчетаят с почти всичко във Вашия гардероб. Време е клиентите ни да се насладят на тази уникална иновация в официалното облекло!И още: въведохме промени, които улесняват клиентския избор. След дългогодишна работа в сферата, можем да се похвалим с ново технологично творение! А именно: УНИФИКАЦИЯ на размерите за максимално напасване на кройките към всеки тип тяло!

Клиентът вече има възможност да си купи рокля 6 месеца преди своя повод - без да се притеснява, че е ПЛЮС или МИНУС 5 килограма. Защото всеки един от новите модели на LORRETI е създаден по нова технология за еластичност, събираща цели ТРИ размера в едно!


НАШАТА ПОЛИТИКА

Скъпи #LORRETI Кралици, променихме още едно изключително важно нещо. А то е: начинът, по който ще се сдобивате с мечтаната рокля за Вашия повод!

Направихме огромна промяна.

Създадохме #Единственият български моден бранд за официални дамски облекла с изцяло онлайн дистрибуция.

Подобно на най- успешните световни брандове (например Кайли Дженър и нейната хитова козметична компания) , ограничихме дистрибуцията на всички LORRETI дизайни и те могат да бъдат поръчани вече единствено през сайта www.lorreti.com


Спрямо тона на кожата, косата и очите Ви, бюджета и предпочитания от Вас силует -LORRETI консултантите ни определят най- подходящата визия за Вашия повод.

 Възползвайте се от БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ +  ДИАГНОСТИКА на стила с LORRETI специалист на тел. 087 5316 950 . Очакваме Ви!

 


Какви са причините LORRETI да предлага моделите си #СамоОнлайн ?

 1. Както знаете, нашите дизайни са с лимитиран характер, а той сам по себе си изисква и лимитирана дистрибуция. От единствен, но сигурен източник – нашият онлайн магазин за официални рокли -> lorreti.com .
 2. По- важна причина, обаче, е съображението ни към Вашия бюджет. Поръчвайки своята официална рокля онлайн, Вие спестявате солидна сума от пътуване до различни градове (БЕЗ гаранция, че в онзи град ще намерите роклята – мечта за своя повод).

Вложете онези 100 лв. в по- красив дизайн, сдобивайки се с него БЕЗРИСКОВО, а не в гориво за път!


Как работи БЕЗРИСКОВАТА система за онлайн пазаруване на LORRETI ?

! Преди да бъде изпратена, всяка Официална рокля минава щателен преглед на съвместимостта между личните мерки на клиентката и капацитета на самата рокля. Ако екипът ни прецени, че този дизайн не би стоял като излят на Вашето тяло, ще Ви насочим към по- подходящ модел спрямо Вашата фигура.


2. Всеки LORRETI дизайн пристига с опция преглед и тест, като куриерите изчакват колкото е необходимо за Вашата проба (без значение дали пробата е в дома Ви или в офис на куриерската фирма).

 


Всеки един модел се опакова лично за Вас в красива брандирана кутия със специално послание от нашия екип.

Избрахме луксозна опаковка, която освен да покрива високите критерии на клиентите, служи за опазване перфектното качество на официалните ни рокли.


В този дългоочакван ден, мечтата на всяко момиче , е да бъде неповторимо и специално.


Всяка една клиентка, докоснала се до 
LORRETI, се превръща в #Кралица на повода и остава в сърцата ни завинаги

За да докажем това, създадохме култовия LORRETI СЕРТИФИКАТ ЗА НЕПОВТОРИМОСТ към всяка бална рокля. С него Ви гарантираме, че същият модел и цвят НЯМА да бъде продаден/ показан на момиче от същото училище във Вашия град!


ПОДАРЪЦИТЕ

Стигнахме до любимата част на #LORRETI екипа ни, а именно – да поставя усмивки на Вашите лица !

Даряваме клиентите си с неповторима емоция от появата на дизайнерска рокля в дома им, но най – вече, от грижата към малкия детайл под формата на подаръчета за нашите скъпи кралици !

Подаръците на LORRETI са винаги функционални, а изборът им расте спрямо цената на Вашата официална рокля! Ето какви са:  

 1. Брандирана дизайнерска свирка за бала с LORRETI лого в стилен цвят (за всяка абитуриентка);
 2. Сладко изкушение бонбонки "Rafaello" или "Lindor" за вкусно онлайн шопинг изживяване;
 3. Кърпичка тип бутониера от плата на Вашата рокля- за стилна визия на кавалера Ви;  
 4. Лента „Кралица на бала #LorretiQueen за уникални снимки на дамите, избрали луксозен дизайн от нас;
 5. Безшевно бельо в комплект към рокли по тялото (за нулево притеснение на важния ден);

Любовта към каузата ни: "Да правим жените щастливи в техните най- важни моменти",

ни кара да не спираме да работим и развиваме себе си в необозрими мащаби.

Благодарим на нашите #LorretiQueens, че сте до нас по пътя.. без Вас нищо не е възможно!

  

Заедно създаваме #ИСТОРИЯ !

  

Сравнение на продукти