Замяна и връщане

БЕЗПРОБЛЕМНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

С LORRETI онлайн пазаруването е безрисково удоволствие!

Скъпи #LorretiQueens,

Ние държим на Вашето комфортно модно изживяване, именно затова Замяната и Връщането са максимално улеснени за нашите клиентки!

Ако получената пратка е в неподходящ размер, или просто не отговаря на очакванията Ви- моля, свържете се с нас на тел.: 087 531 6950 . Ние ще обясним подробно всички детайли и начина на замяна или връщане.

! На замяна или връщане не подлежат артикули, изработени по индивидуални размери с персонализирана поръчка на клиента.

! Съгласно закона: комплект, съдържащ долна част на бельо (бански) НЕ подлежи на замяна и връщане, поради хигиенични съображения. Този тип стока пристига единствено с опция "преглед", като екипът ни съобразява личните мерки на клиента преди приемане на поръчката.

ЗАМЯНА:

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или друг артикул, моля, свържете се с нас на тел.: 087 531 6950 , за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас БЕЗ наложен платеж до адреса, който ще Ви дадем. Можете да го направите с избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условията, на които трябва да отговаря дрехата, са: да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

Моля, не премахвайте етикета от дрехата преди да сте я премерили.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 087 531 6950 .

ВРЪЩАНЕ:

 Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то първо трябва да се свържете с нас на тел: 087 531 6950 . Ние ще Ви обясним как да процедирате с него. Отново можете да го изпратите до офис на Еконт или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно сумата от върнатата покупка. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). Ще получите и телефонно обаждане от наш служител в деня на получаване на върнатата стока. След това, в рамките на 14 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във Формуляра за замяна и връщане.

Условия за замяна/връщане  на пратка към LORRETI:

  1. Продуктът трябва да бъде със запазен търговски вид- етикети, бележки и опаковка. Да няма следи от обличане, гладене или пране.
  2. Пратката се изпраща към нашия екип с опция преглед и тест.
  3. Разходите за доставка при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Срокът за връщане на артикул е до 14 дни след получаването на пратката. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 14 дни.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!

Благодарим Ви! :)

Сравнение на продукти