Замяна и връщане

БЕЗПРОБЛЕМНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

С LORRETI онлайн пазаруването е безрисково удоволствие!

Скъпи #LorretiQueens,

Ние държим на Вашето комфортно модно изживяване, именно затова Замяната и Връщането са максимално улеснени за нашите клиентки!

Ако получената пратка е в неподходящ размер, или просто не отговаря на очакванията Ви- моля, свържете се с нас на тел.: 087 999 6408 . Ние ще обясним подробно всички детайли и начина на замяна или връщане.

! На замяна или връщане не подлежат артикули, изработени по индивидуални размери с персонализирана поръчка на клиента.

ЗАМЯНА:

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или друг артикул, моля, свържете се с нас на тел.: 087 999 6408 , за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до адреса, който ще Ви дадем. Можете да го направите с избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата, е да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

Моля, не премахвайте етикета от дрехата преди да сте я премерили.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 087 999 6408 .

ВРЪЩАНЕ:

 Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: 087 999 6408 . Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт. Отново можете да го изпратите до офис на Еконт или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 3 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за замяна и връщане.

Условия за замяна/връщане  на пратка към LORRETI:

  1. Продуктът трябва да бъде със запазен търговски вид- етикети, бележки и опаковка. Да няма следи от обличане, гладене или пране.
  2. Пратката се изпраща към нашия екип с опция преглед и тест.
  3. Разходите за доставка при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Срокът за връщане на артикул е до 14 дни след получаването на пратката. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 3 работни дни.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!

Благодарим Ви! :)

Lorreti използва бисквитки, за да Ви улеснят в пазаруването. Научете повече за бисквитките и за това как може да се откажете от тях.