Поръчка и доставка

ПОРЪЧКА

За да направите поръчка от онлайн магазин LORRETI , отворете желания продукт и изберете: размер, цвят и количество. Натиснете бутона „Купи“- на екрана ще се появи съобщение за успешно добавен артикул в количката. Ако това е финалният Ви избор, изберете бутон „Продължи към плащане“. След като въведете своите данни за получаване, изберете бутон „ Продължи напред“. Време е да изберете начин на плащане, който е „Наложен платеж“, ако имате бележки към своята поръчка- въведете ги, както и приемете нашите Общи условия. След като натиснете бутон „Завърши поръчката“, в рамките на работния ден очаквайте телефонно обаждане от нашия екип за потвърждение на Вашата поръчка.

ДОСТАВКА

Доставката на поръчки от онлайн магазин LORRETI се извършва чрез куриерска фирма Еконт- до офис или на личен адрес. За удобство на клиента, всяка пратка пристига с опция преглед и тест преди плащане. Цената на доставка започва от 3,90 лв. Времето за доставка зависи от наличността на желания от Вас модел и се уточнява предварително при телефонния разговор с наш служител. Още при потвърждаването на поръчката, Вие ще знаете точната дата за получаване на пратката, а ден преди това нашият екип отново ще се свърже с Вас за напомняне.

КОГА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПОРЪЧКАТА СИ?

Ако току-що сте направили поръчка, моля изчакайте телефонно обаждане от нашия екип. След като се свържем с Вас, ще уточним всяка подробност около поръчката и Вие ще разберете точната дата за получаване на артикула.

ИЗВЪРШВАМЕ ЛИ ДОСТАВКИ ДО ЧУЖБИНА?

Луксозните дизайни на LORRETI се носят със самочувствие от най- класните дами във всяко кътче по света! Екипът ни с удоволствие осъществява пратки извън България. За бърза и изчерпателна информация- свържете се с LORRETI Team в социалните мрежи: Instagram или Facebook.

 

 

Сравнение на продукти