НАРЪЧНИКЪТ - Всичко, което трябва да знаеш за Абитуриентския бал!

Прекрасни млади дамив LORRETI знаем, че четейки този наръчник във Вас се преплитат най-различни чувства, породени от наближаващия бал, а с него матури и кандидат-студентски изпити. Една буря от емоции, която ще преживеете само след няколко месеца, ще се превърне в най-милия спомен, когато се върнете назад във времето. 

Цялата информация, която събирахме с годините, всеки един проблем, детайл и решение - подбрахме и описахме тук, за да бъдем до Вас и със Вас, защото ние сме не само онлайн бранд, а сме Ваша опора.

Купища въпроси се въртят в главата Ви „Как да избера бална рокля?“, „Каква бална рокля ми подхожда?“, „Как да избера бална рокля според фигурата си?“, и отговорите са точно тук. Структурирахме най-често задаваните въпроси и ги превърнахме в отговори, а за най-голямо Ваше удобство отсяхме най-срещаните абитуриентски грешки и начините как да ги избегнете.


12-те най-чести грешки при избор на #бална визия

1. Бельото. Колкото и странно да звучи, грешка №1 е неправилно подбраното бельо, защото колкото и красива рокля да имате, едни грешно подбрани бикини, буквално могат да съсипят всичко. Нашите технолози помислиха върху това и изработиха луксозно безшевно бельо, което не само НЯМА да създаде проблем с визията Ви, а ще я допълни перфектно.

Разгледайте нашите висококачествени безшевни бикини - тук.

2. Кавалер с коренно различна визия от Вашата. Когато е помислено върху детайлите, това си проличава и околните го забелязват. Приятно впечатление прави, когато Вие, заедно със своя кавалер, сте направили препратка към визиите си, като сте съчетали някои от детайлите в аутфитите (вратовръзка или кърпичка на кавалера с цвета на балната рокля на момичето). За жалост обаче нюансите и материите в абитуриентските рокли са ужасно много! Най-различни бални рокли с камъни, от шифон или изработени от италианска дантела са на целия пазар, което прави почти невъзможно да намерите същия цвят или материя, и крайният резултат е по-скоро комичен, отколкото впечатляващ.

LORRETI помисли доста над решение, което да бъде стилно, а в същото време да не навлиза в личното пространство на кавалера. Създадохме кърпички тип бутониери за сакото на момчето, които са изработени от същия цвят и материя на Вашата рокля. Ще получите бутониерата като подарък от нас към Вашата рокля, защото ние Ви даваме готови решения, а не опции за търсенето им.

Разгледайте Аксесоари за мъжко сако или риза от плата на Вашата рокля -  тук.

3. След голямата подготовка, вълнение и всички преминати перипетии, грешка която НЕ искате да допускате е да споделяте роклята си с друг. Без значение дали сте избрали къса рокля за бал или дълга бална рокля – не я споделяйте с приятелки! Да видите съученичка с роклята от Вашите мечти, би обезсмислило целия Ви труд и подготовка! Боравенето с вероятности не е присъщо за LORRETI. Създадохме „Сертификат за Неповторимост“, който се превърна в еталон за доверие към нашата работа. Със закупуването на абитуриентска рокля от нас Вие ще получите гаранция, че същата рокля няма да бъде продадена на момиче от Вашето училище. Така споделянето с Вашите приятелки и съученички ще бъде сигурно, защото подплатата на този сертификат е изградена от доверие!

Вижте нашия „Сертификат за неповторимост“ тук.

4. Били сме свидетели на луксозни бални рокли, съсипани от лошо съхранение или транспортиране в последния момент. Подберете здрава кутия за Вашия тоалет, която ще гарантира неговото грижливо съхранение при транспортиране. Ние вложихме огромни усилия в създаването на най-добрата опаковка, защото силата ни в качествените продукти е призната. Измислихме специално предназначена за тази цел кутия и опаковка, в която роклята Ви ще получи обгрижването, което заслужава.

Вижте нашата специална кутия за транспортиране на луксозни рокли.

5. Подгответе се всеки да Ви залива с „най-добрите“ съвети за бална рокля и цялостна визия. Изобилието, колкото и да не Ви се вярва, ще е много голямо.Това, което ще Ви посъветваме е: не се доверявайте на всеки сляпо. Както знаете, нашата специализация са официалните рокли. А ако можехме да оприличим подготовката на абитуриентки във вид образование, то тогава  сме горди притежатели на отлична #Докторантура по тази дисциплина. Натрупахме опит, който имаме желание да предадем и на Вас, като Ви предоставим безплатна консултация от нашия екип за балната Ви визия. Ще определим заедно перфектни модел за Вас, спрямо: височината Ви, силуета, който желаете и точния размер рокля, спрямо персоналните Ви мерки.

Потърсете ни за безплатна консултация тук.

6. Отделяйки време за всичко друго, често се случва да не помислите за съпътстващите ангажименти, които ще имате на този ден. А именно - безброй снимки с роднини, приятели и познати. Колкото и време да отделите предварително за мислене на правилни пози и идеи за снимки, в този ден ще Ви е толкова притеснено, че ще забравите каквото и да било като желание за оригиналност! А всъщност снимките са това, което ще ви остане като мил спомен след години. Отличителен знак на нашите LORRETI абитуриентки, е специална лента с призванието „Кралица на Бала“. Всяка снимка ще се превърне в различна, специална и караща Ви да изпъкнете. Тази година ще наградим с това признание всяка абитуриентка, избрала бутиков модел от LORRETI за своя бал!

Можете да разгледате бални рокли Колекция 2022, към които ще получите подарък лента „Кралица на Бала“ тук.

7. Една от скоро нашумелите теми, която е силно засегната в модния бранш, е свързана с трансформирането на балните рокли. Болна тема за повечето семейства е това, че се закупува една рокля, която няма приложение след товa, защото е почти невъзможо след това роклята да се комбинира с друга дреха или да я облечете за друг повод. Тя се превръща в пасив, който няма възвращаемост. Когато Ви казахме, че сме помислили за всичко, ние наистина го имахме предвид! Новата ни колекция, представлява бални рокли от две или три части, които са тип сет. Като всяка една част се комбинира перфектно с ежедневните дрехи, които всяка от Вас има в гардероба си!

Вижте нашите предложения за абитуриентски рокли от две и три части – тип сет, тук.

8. Абитуриентките са подложени на огромен стрес - учене до късно, огромен поток от емоции, които бушуват месеци наред. Последствията, колкото и да не ни се иска, са обвързани с качване и сваляне на килограми. И това много трудно може да бъде овладяно. Но няма как балната Ви рокля да бъде изработена ден преди бала, за да е точните Ви мерки, нали? Дизайнерите на LORRETI намериха иновативно решение! Премахнахме времевите граници и унифицирахме размера! Тази технология предлага изключителна еластичност и перфектно пасване на роклята, без значение дали сте плюс или минус 5кг. - тя ще Ви стои еднакво добре!

Нашата бална колекция 2022 с унифицирани размери вижте тук.

9. Осъзнахме, че тайната в постигането на перфектна бална визия е в искрените мнения, които можете да получите от най-близките Ви хора. Попитайте Вашето семейство кое Ви стои най-добре. Тяхното мнение е изключително важно, защото те мислят най-доброто за Вас! Те няма да Ви залеят с куп суперлативи, за да Ви се харесат, няма да Ви подведат и ще Ви кажат ИСТИНАТА.

10. Определете си точен бюджет за роклята, като изключите разточителството на разходи за транспорт. Използвайте максимума от бюджета си за маркова бална рокля, вместо за странични разходи като пътуване до друг град за рокля, без гаранция че ще намерите и ще си купите роклята от там!

LORRETI предлага своите модели само онлайн, което дава три предимства -> 1. Лимитиран дизайн за визия, която никой не може да репликира; 2. Безрискова поръчка с опция преглед и тест; 2. Професионална диагностика на вашите лични мерки с цел роклята гарантирано да стои като излята по Вас!

11. След предходния ни съвет веднага трябва да Ви кажем, че не трябва да се доверявате на снимките в интернет, защото огромна част от кадрите са обработени до безкрай и НЕ дават реалистична представа за визията, която ще получите наживо. Именно защото LORRETI продава #ВечеСамоОнлайн, екипът ни засне специална фотосесия на роклите върху модели с реалистични мерки *снимахме реални наши клиентки в размер ХС и ХЛ , за да получите максимално добра представа как този модел би стоял върху Вас.

12. Последният детайл, които ще излезе на челна позиция в абитуриентския ден е свирката, която ще държите в ръка. Колкото и нелепо да звучи, всички сме виждали „убийствената“ комбинация: „червена бална рокля с ярко жълта свирка“.. Ами, няма нужда!  LORRETI помисли и за това, създавайки дизайнерски брандирани свирки в стилни цветове, които ще получите с покупката на всяка абитуриентска рокля.

Разгледайте балната ни колекция, към която ще получите подарък тук.

Преди деня на #БАЛА: ВАЖНИ ДАТИ И СЪБИТИЯ, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА ИЗПУСКАТЕ!

Мили #LORRETI Абитуриентки,

Написахме най-оптималните срокове за подготовката на Вашия абитуриентски бал. Естествено Вие можете да ги направите няколко месеца по-рано или по-късно от написаното тук. Напълно наясно сме, че с такава голяма организация постоянно излизат проблеми и спънки, но не губете търпение!

Ще бъдем безкрайно щастливи, ако Ви помогнем и бъдем с Вас във Вашия най-усмихнат ден!

С какво да започнете:

Роклята ще бъде главният герой на Вашето събитие. Спрямо нея ще изберете подходящи обувки, аксесоари, ще подберете какъв тип да е Вашата прическа.

  Започнете с разглеждането на бални рокли онлайн, визуализирайте идеята в главата си. Разгледайте снимки на бутици и онлайн магазини за абитуриентски и официални рокли. Внимателно подбирайте източниците си, защото интернет пространството е пълно с всякаква недостоверна информация и снимки, които могат да Ви нанесат неприяти удари под кръста.

   Съветваме Ви да се свържете с наш специалист на тел. 0875 316 950 за безплатна професионална консултация, в която ще откриете перфектната рокля за Вас, спрямо Вашите лични мерки и предпочитания.

   Тук е важно да помислите добре над височината на обувките, защото ще бъдете с тях дълго време и е важно те да Ви бъдат удобни. Снабдете се с чифт резервни ниски обувки тип пантофка, за всеки случай!

   Ориентирайте се към по-ранно закупуване на рокля, защото след нея Ви чака цял списък с артикули, който трябва да вземете за бала си.

   Потърсете аксесоари, които ще допълват цялостната Ви визия, но няма да изместват фокуса върху тях. Помислете дали искате да бъдете с пусната или вдигната коса, за да изберете подходящи обеци спрямо косата Ви.

   Запишете си навреме час за грим и прическа. Без значение дали сте готова напълно с идеята за визията си, запишете си удобни часове, преди да са се изчерпали.

   Започнете да търсите обувки, чанта и аксесоари, които ще бъдат най-подходящи за Вашата рокля!

Задачи за абитуриентката през м. Март

В този месец имате най-много задачи. Всичко е почти готово, знаете точните дати за изпращането и заведенията, в които ще бъдете. Вече е време да намерите тоалет и аксесоари към него за изпращането Ви от училище и снимките, които ще имате с класа. 

Ако сте избрали дълга абитуриентска рокля, изберете къса - подобна на нея, за изпращането от училище. За снимките за училищен албум или тържеството с роднини изберете асиметрична рокля или гащеризон в същия цвят.

Тази година, роклите на LORRETI се предлагат под формата на комплект от две или три части с допълнение: къса пола в същия цвят. Разгледайте ги тук

   Съвет от LORRETI за стилна визия във всички събития около бала е: Съчетайте стилово и цветово аутфитите си с роклята за бала.

   Например: ако балната Ви рокля е в тъмно син цвят, страхотно би било и роклята на майка Ви + украсата за бала да са в същия тъмно син цвят. Но, най-вече: роклите за дискотеката, изпращането и снимките с класа да бъдат в същата цветова гама.

   Това Ви дава огромно стилово предимство и показва внимание към детайлния завършек на балната визия!

Задачи за абитуриентката през м. Април

   Вече е крайният срок да запазите заведение, както и да изпратите покани за Вашите гости, ако сте решили да отбележите бала си с роднини и приятели. Прекрасна идея е да съчетаете концепцията на поканите с цвета бална рокля, който сте избрали.

   Като следваща допълваща точка ще сложим и украсата за заведението. Тук заложете на цветове, които са в нюансите на роклята. Подберете балони и салфетки, съчетаващи се с покривките. Така всичко ще е в синхрон и ще изглежда страхотно на снимки, а и ще направите много хубаво впечатление, защото ще сте помислили за всичко до най-малкия детайл.

   Като говорим за уникални снимки- една лента с надпис „Кралица на бала“ би добавила страхотна емоция към снимките от Вашия бал! LORRETI я предлага като подарък при закупуването на рокля над 650 лв., но може да бъде поръчана и отделно от сайта ни www.lorreti.com !


Преди деня на #БАЛА: КАК ДА ОПРЕДЕЛИШ ПОДХОДЯЩИЯ ЦВЯТ ЗА ТЕБ?

Магията на цветовете и трикове за определяне на най-подходящите нюанси!

Не е толкова сложно да разбирате от цветове, просто има основни правила и няколко трика, които ще Ви помогнат за познаването им. Когато прочетете трикчетата по-долу, сами ще видите, че някои от тях ги знаете, а и практикувате с Вашия гардероб от много време, без дори да предполагате, че съществува правило за тях.

Трик 1

Най-вероятно сте чували израза, а и дори Вие сами може да го използвате за дадена дреха:„това стои добре на всеки“. Има има обяснение за това. Съществуват свойствени цветове, които подхождат на всяка дама. Те притежават трансформиращи свойства и успяват да се нагодят спрямо цвета на косата и кожата на човека и му стоят страхотно.

Ето ги и тях:  бордо, тъмносин, черен, тъмнозелен. Изключително женствени и открояващи, тези цветове имат свойството да карат лицето да се покаже на преден план. Ако имате колебания дали някоя дреха Ви стои добре, ако е от тези универсални цветове, то вероятността да е точният за Вас цвят е много голям.

Друг плюс на тези цветове е, че не са ярки, което би направило намирането на точните аксесоари много лесно. Тези свойствени цветове са толкова интересни и същевременно лесни за съчетаване. Обувките и Вашата чанта могат да бъдат един класически черен, нюд или бял цвят и биха завършили страхотно визията. Не е необходимо да обикаляте купища магазини, за да намерите нюанса на роклята Ви, пресъздаден върху обувки.

Трик 2

Един нов цвят завладява модния свят и това е петролено синият. Изключително съчетание и преплитане на цветове. Определят го като „цветът от роклите на звездите“. Петролено синьото е един от новите хитови цветове този сезон и определено заслужава да му се отдели специално внимание.

Той е и един от цветовете, на които отредихме почетно място за колекцията си за бални рокли 2022.

Трик 3

Богатата розова гама ще се сведе до основните си съставни части, които я правят така любима на всяка дама. Този път крещящите и натрапчивите цветове за оставени настрана. Една изтънченост, фееричност и стил - нюд, пепел от рози, розово злато и нежна праскова. Който и от тези цветове да изберете, определено ще бъдете най-забелязвана. Тези класни цветове карат кожата да сияе, като ѝ придават здравословен блясък и кадифен завършек. Като се запечатват в съзнанието и се превръщат в тотални любимци на всички.

Как да определим подтона на своята кожа?

Най-лесният и бърз метод, който не Ви коства абсолютно нищо, за да разберете подтона на своята кожа, е просто да погледнете вените от вътрешната страна на китката си.

 • Ако цветът им е синьо - лилав, то Вие сте със студен подтон на кожата си.
 • Ако са зелено-маслени, то Вие сте с топъл подтон.
 • Ако пък имате сини и зелени, тогава Вашият подтон е неутрален.

Студен подтон има розовеещата кожа, а топъл - тази, която стои жълтеникаво.

  

А какви цветове биха подхождали спрямо подтона на кожата Ви?

 • Ако сте с хладен подтон, ще ви подхожда изключително много сребро и сребърни бижута, а ако сте от типа хора с топъл подтон – заложете на златни бижута.
 • На студената кожа хладни цветове стоят страхотно, тук не е нужно да се лишавате от червеното – просто изберете, такова с лилав или син подтон.
 • Ако сте от хората с топъл подтон на кожата – трябва да заложите на топли цветове, златисто, есенните нюанси на зеленото, червено и др.

Този метод е научно изпитан и наистина ще се изненадате колко добри са резултатите от него. Нюансите в кожата на всеки човек са различни и ако определите Вашия подтон ще успеете да намерите перфектния цвят рокля.


Преди деня на #БАЛА: КАК ДА ОТКРИЕШ ОБУВКИТЕ – МЕЧТА?

След като вече сте открили Абитуриентската рокля на Вашите мечти, перфектен завършек на визията Ви са обувките! И то - перфектните обувки! Естествено, модният бранш ще Ви замае главата с най-различни модели. Почти всичко, което можете да си представите като модел обувка го има, дори повече. Но в деня на бала, не залагайте на обувки за сцена, колкото и красиви да Ви се струват, са ужасно неудобни. Заложете на удобни обувки. Избегнете чумеренето и намръщените физиономии от мъчителната прорязваща болка с всяко стъпване, която е позната на всяка една от нас. Колкото и страшно да Ви звучи, тук има няколко трикчета, които можете да използвате при закупуването на обувки, които ще ви гарантират удобство:

1. Всеизвестен факт е, че обувките трябва да бъдат разтъпкани дни преди повода. Знаете защо! Не го пропускайте!

2. Общата нишка между удобство и високи обувки е височината на тока. Правилото е много просто: колкото е по-висок токът, толкова по-нестабилни са обувките. Оптималната височина на тока е 8см (за най-голямо удобство).

3. Много важно е и разположението на самия ток. Ако искате тънко токче, заложете на модел, в който токът е разположен в средата на петата, а не на ръба на обувката.

4. Важно тук е да погледнете и каква е извивката на обувката от тока към пръстите на краката. Колкото по-плавна е извивката, толкова по-голяма стабилност ще имате.

5. Най-голяма сигурност носи широкият ток, защото той дава стабилност. Интересен факт за обувките на широк ток е, че те са идеални за дамите с по-широки крака, защото по този начин се уравновесяват пропорциите на тялото, което води и до издължаване на краката.

6. Заострените обувки са едни от най-красивите, но и неудобни обувки. Това е така, защото най-широката част на краката са пръстите, а това е частта, в която този тип обувка е най-стеснен. Препоръчваме този модел обувки да се носи от дами с тесни стъпала. При тях напрежението в обувката ще е по-малко и няма да създават неудобство.

7. Продукт, който е препоръчително да си вземете са силиконовите стелки. Ще намалят няколко пъти болката и отока в краката, премахвайки натоварването в глезените и коленете. Спрете се на силиконов вариант с гел, който ще помогне изключително много пръстите на краката да не се плъзгат напред, което би причинило болка и рани.

8. Последният съвет, който ще Ви дадем е как да разширите обувките си. Той може да се използва само на обувки от кожа! Намокрете няколко вестника, направете ги на топка и ги притиснете в обувките си на местата, на които искате да ги разширите. Оставете ги цяла нощ, а на сутринта кожата ще се е отпуснала и обувките ще са значително по-удобни за носене.

  

Ако обувките Ви отговарят на тези условия, можете да сте сигурна, че сте избрали максимално удобни обувки.


В деня на #БАЛА: 10 СЪВЕТА ЗА МАЙКАТА НА АБИТУРИЕНТКАТА

  

Здравейте, горди Майки на абитуриентки #2022 !

Вашата малка дъщеричка, завършва гимназия съвсем скоро… Ще облече красива дълга рокля, ще разпусне косата си, очите ѝ ще блестят, дъхът ѝ ще бъде затаен… Ще слезе бавно по-стълбите, а кавалерът ѝ ще дойде да я посрещне с букет рози. И тя ще бъде най-щастливата!

И Вие ще бъдете най-щастливата.

В дните през подготовката Вие ще сте нейната най-голяма опора, наставник и приятелка. Следващите няколко съвета ще Ви помогнат да съберете мислите си и да помогнете максимално в избора на своята дъщеря.

  

Вижте селекцията ни рокли за Майката на абитуриентката тук.

  

Свържете се с LORRETI #Team на тел. 0875 316 950 за безплатна консултация и професионални предложения за рокля, която ще отговори на всички Ваши критерии.

 Говорете с нея, питайте я как иска да изглежда, каква е нейната представа за визията ѝ. Разкажете как е преминал Вашият абитуриентски бал. Спомнете си през какви препятствия и вълнения сте преминали Вие и ги споделете с нея!

 Подберете си удобен тоалет в цвят, допълващ този на дъщеря Ви. Този тип допълване със сходен цвят на визията „майка-дъщеря“ ,освен че е изключително нашумял и сладурски, прави препратка с това колко модерна сте самата Вие!

 Изградете концепция за цялото събитие. Помислете за цветовете. Преди да закупите украса, поръчайте покани, съчетайте нюансите, целете съм всичко да има сходен силует на изработка.

  Разглеждайте снимки и видеа - помислете какво би ѝ стояло най-красиво. Съветваме Ви да обърнете внимание на абитуриентски рокли тип "Русалка", рокли тип "Принцеса", рокли с гол гръб, както и къси рокли . Можете да разгледате визиите с пайети, рокли с пера или тоалети с камъни, които са изключително актуални и могат да бъдат вкарани във визията и като аксесоар. Обърнете дори внимание на бални рокли за ниски момичета, които издължават силуета. Разновидностите на абитуриентски рокли са изключително много.

 Изберете поканите за бала с Вашата дъщеря. Отделете си ден от седмицата, например „неделя“, който ще е само за Вас двете и обсъждането на цялата подготовка. Това е изключително важен детайл от цялото събитие трябва да му се обърне специално внимание! 

  Вие сте човекът, който я познава най-добре, няма да я излъже, за да ѝ се хареса и винаги мисли нейното добро. Tя също го знае. Ако имате колебания и притеснения относно визията, най-доброто, което можете да направите, е да намерите специалисти в сферата на абитуриентските рокли!

 Помислете за заведение и роднини, които ще поканите, ако сте запланували тържество. Ще помогнете изключително много на дъщеря си, ако Вие се заемете с тази организация.

 Направете списък и внимавайте дали Вашата дъщеря го следва, без натрапчиво да давате своето мнение.

  Позволете ѝ да диша. Постигнете баланс, в който ТЯ взема решенията, а те са подплатени с Вашия опит. Дайте ѝ ценни съвети в моменти, в които тя е готова да ги чуе. По този начин тя самата ще иска да се допита до Вашето мнение, преди да вземе важно решение. Например: ако тя иска да бъде с бяла рокля, но Ви притеснява, че ще изглежда прекалено булчинско- насочете я към рокля в цвят шампанско или нюд.

  Последният ни съвет към всички Вас тръпнещи майки е: Колкото и да сте притеснени и разтревожени, не го показвайте към децата си, защото ще изпаднат в паника и те. Вие сте най-големият им пример в живота и сега сте пред едно предизвикателство заедно. Преминете по най-добрия възможен начин!

Денят настъпи! Тя е най-красивата! Готова е да пише на нова страница, а мастилото е във Вас! Сложете най-голямата си усмивка, не давайте воля на купищата напиращи сълзи и просто бъдете до нея. Тя усеща, че Вие сте там, някъде сред купищата хора събрали се да я видят, да се снимат или просто да ѝ подарят усмивка.

Вие сте винаги ДО и ЗАД нея … и тя го знае!


В ДЕНЯ НА #БАЛА: 10 СЪВЕТА КАКВО ДА НОСИШ В ЧАНТАТА!

Lorreti design studio, изключително цени своите #LorretiQueen абитуриентки, затова изготвихме специален списък, който ще Ви помогне да бъдете винаги подготвени. Ето 10-те най-важни неща, които да вземете в дамската си чанта в деня на бала:

1. Червило. Но не какво да е, а онова, с което са направени устните Ви. Ще се поздравявате с много хора, ще вечеряте и ще се забавлявате цяла нощ, затова ще се наложи да освежите червилото на устните си по някое време през вечерта.

2. Лепило за мигли. Ако сте избрали изкуствени мигли за визията си, най-неприятното чувство, което може да изпитате, е да се разлепи част от миглата. Вземете със себе си малка тубичка с вълшебната течност!.

3. Мостра с парфюм – Вземете малка мостричка от любимия си парфюм и се освежете с него през нощта, ще Ви помогне да се почувствате ободрени, a и хубавият аромат винаги повдига настроението.

4. Малко огледалце – За да се огледате добре, не е достатъчно да обърнете предната камера на смартфона си. Тя често ни заблуждава и не можем да направим реална преценка с него. Вземете си джобно оледалце, с което дискретно ще можете да се погледнете!

5. Лепенки – Със сигурност не искате краката Ви да са в рани точно в този ден, а обувките Ви да се изцапат с кръв. Сложете в чантата си две лепенки от лейкопласт. А може просто да поставите превантивно лепенки на местата, на които често Ви излизат пришки!

6. Хапче за глава – Заради силната музика, притеснението, липсата на хидратация в този ден...Последното нещо, което искате, е да страдате от главоболие.

7. Пари в кеш - Не разчитайте единствено на дебитната си карта, защото всичко за този ден е предварително организирано и платено. Понякога изскачат и непредвидени разходи, като такси например!

8. Черни фиби за коса – Контролът над прическата, особено в дискотеката ще Ви се отплати под формата на хубави снимки след това!

9. Безопасна игла – Няма да повярвате колко би Ви помогнала една безопасна игла при непредвиден фал с балната рокля!

10. Ако носите контактни лещи, вземете със себе си кутийката им с разтвор. Така или иначе, тя заема изключително малко място. Заради силния грим и задимената обстановка в ресторанта/ дискотеката, има голяма вероятност да получите раздразнение на очите!

В деня на #БАЛА: ЦЕННИ СЪВЕТИ ОТ СКОРО ЗАВЪРШИЛИ АБИТУРИЕНТКИ!

 • С настъпването на този дългоочакван ден е изключително важно да забравите всички притеснения и тревоги, които сте имали преди това. Каквото и да мислите в този ден - то няма значение, защото Вие сте дали всичко от себе си по организацията и визията си до сегашния момент!
 •   
 • Направете всичко възможно да сте се наспали, за да се отпочинали за дългия ден, който Ви очаква. Кожата на лицето Ви ще е свежа, отпочинала, готова за грима, сълзите и усмивките, които я очакват.
 •   
 • Направете си хубава закуска и си направете ароматно кафе или чай. Следващите часове от деня ще бъдат запълнени с доста ангажименти и е възможно да не Ви остане време за храна, затова задължително закусете.
 •      
 • Сега е моментът, в който трябва да се насладите на позитивната емоция, да се забавлявате и да не позволявате дребните проблеми да надделеят в празника Ви.
 •      
 • Просто се отпуснете! Вие сте най-добрата версия на себе си и дори и да мислите, че е краят на света – то не е. Не позволявайте стресът да заеме челна позиция и да развали Вашия празник. Защото, ако Вие сте в лошо настроение, то ще повлияе на близките и семейството Ви, в което няма смисъл!
 •   
 • "Избухвайте" във всяка секунда от този ден, защото той е ВАШ! Вашето ново начало започва сега!

Сега остава да сложите най-голямата си усмивка и да се забавлявате!

Thank you, #LorretiQueens !

  

Сравнение на продукти